Yelmo retransmet en directe el concert de les llegendes del heavy metal del festival Sonisphere


  • Comparteix:

El grup de hevay metal Metallica

El grup de hevay metal Metallica

El cinema Yelmo de la ciutat retransmetrà avui el concert que Metallica oferirà a Sofia, Bulgària. Els assistents veuran via satèl·lit, en directe i alta definició, no només el llegendari grup de heavy metal dalt l'escenari del festival Sonisphere, sinó també les actuacions conjuntes de les bandes Antrax, Megadeth i Slayer. Les entrades per aquest concert, que començarà a les set de la tarda amb una durada aproximada de tres hores, ja estan a la venda a les taquilles del cinema santcugatenc, ubicat al Centre Comercial Sant Cugat.

Els amants del heavy metal tenen una oportunitat única de veure a les quatre bandes més rellevants del metal dels 80 juntes per primera vegada dalt un escenari. Metallica, Megadeth, Antrax i Slayer rendiran tribut a la música heavy davant els seus seguidors més incondicionals.

Els santcugatencs que vulguin no quedaran al marge i podran assistir a aquest retrobament únic que Yelmocineplex oferirà als seus cinemes de l'Estat espanyol, entre ells, el de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.