El CASC vol que els impostos destinats a despesa militar es desviïn a projectes socials


  • Comparteix:

L'acte s'ha fet aquest dimecres a les portes de l'entitat bancària del BBVA de la ciutat / Foto: http://nodo50.org/casc

L'acte s'ha fet aquest dimecres a les portes de l'entitat bancària del BBVA de la ciutat / Foto: http://nodo50.org/casc

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) ha donat el tret de sortida a la campanya informativa per incentivar l'objecció fiscal. La iniciativa, presentada aquest dimecres, proposa que es desviïn els impostos que es destinen a despesa militar per utilitzar-los en iniciatives de contingut social. El CASC ha presentat la campanya davant una oficina del BBVA ja que, segons el col·lectiu, l'entitat bancària compta amb una línia de negoci que fomenta la indústria armamentística.

Aquest dimecres, el CASC ha presentat la campanya 'Objecció Fiscal 2010'. El membre del col·lectiu Xavier Araujo ha explicat la iniciativa que ja fa més de 10 anys que es duu a terme a la nostra ciutat.

Xavier Araujo

Es tracta que a l'hora de liquidar l'IRPF, hisenda ens torni els diners i els destinem a altres projectes més solidaris.


La presentació s'ha fet davant d'una oficina del BBVA, ja que Araujo ha explicat que és el segon banc més important de l'Estat espanyol amb presència a més de 30 països d'arreu del món. A més, el CASC assegura que el BBVA dóna suport a través d'una línia de negoci a la indústria armamentística.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.