La secció local de l'AVAN és la que més creix de l'entitat, que celebra el seu 17è aniversari


  • Comparteix:

Un dels actes d'AVAN a la ciutat

Un dels actes d'AVAN a la ciutat

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) celebra 17 anys amb més de 1.330 famílies de la comarca associades i vuit seus arreu del territori. L'AVAN Sant Cugat, que després de sis anys a la ciutat ja compta amb un centenar de socis, és la secció local de l'entitat que més ha crescut en els últims anys. L'associació, que assisteix persones que conviuen amb alguna malaltia neurològica, es proposa ara donar-se a conèixer entre la ciutadania santcugatenca.

La coordinadora d'AVAN a la ciutat, Laura Perea, ha explicat que aquests 17 anys són un 'pas més cap al 20è aniversari' de l'entitat, data en què s'han proposat assolir els objectius marcats d'inici.

La seu santcugatenca, una de les més joves que AVAN ha creat a la comarca, és la secció que més ràpid està assolint el creixement d'afiliats i serveis. Ho ha explicat Perea a Cugat.cat.

Laura Perea

La seu de la ciutat és una de les que més ràpid ha crescut. L'evolució és molt positiva, perquè estem creixent i demanant espais constantment.



L'entitat es proposa en l'àmbit comarcal enllestir les obres del seu nou centre de Sabadell i ampliar els serveis de la seva seu a Terrassa. Perea ha avançat els objectius que es marquen a la ciutat.

Laura Perea

El gran objectiu que ens marquem per d'aquí a dos o tres anys és que ens conegui tota la ciutat.




La crisi ha obligat l'AVAN a abandonar, de moment, l'objectiu d'augmentar afiliats. L'entitat, que ofereix xerrades informatives, activitats gratuïtes i teràpies per a malalts i familiars, té la seva seu local a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.