Els guanyadors dels Premis Moda Catalunya 2010 mostren les seves creacions al Centre Comercial Sant Cugat


  • Comparteix:

El Centre Comercial es convertirà en pasarel·la

El Centre Comercial es convertirà en pasarel·la

Una desfilada al Centre Comercial Sant Cugat mostrarà avui les creacions de cinc nous dissenyadors en el marc dels Premis Moda Catalunya 2010. Andy Soto, Yakimi Ximena, Ariadna Rovira, Irenen Toledano i Marta Julià són els premiats de la 1a edició del certamen. A partir de les set de la tarda, es podran veure els seus treballs al complex comercial.

Amb la intenció de promoure nous dissenyadors l'any 2007 va néixer l'associació Moda Catalunya-Balears. Enguany, l'entitat ha organitzat la 1a edició d'aquests premis que vol ser un estímul per a joves creadors que disposen d'una col·lecció, però que no compten amb cap establiment ni línia de venda directa al públic.

La presidenta de l'associació, Míriam Victòria, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquests premis.

Míriam Victòria

Creiem que cal impulsar la moda des dels inicis. I això es fa donant suport als creadors per facilitar la seva entrada al mercat.



Les peces d'aquests joves creadors es podran veure al Centre Comercial Sant Cugat aquest divendres a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.