Els residus recollits als Punts Verds de la ciutat augmenten un 5%


  • Comparteix:

Punt Verd mòbil

Punt Verd mòbil

Els Punts Verds de la ciutat han recollit un 5% més de residus durant el 2009 respecte l'any anterior. Les bones pràctiques dels ciutadans i el posterior tractament a la planta de reciclatge han fet que les tones de rebuig recollides han disminuït un 57%. L'àrea de Serveis Urbans felicita als ciutadans per l'esforç a l'hora d'abocar els residus en els contenidors corresponents. Com a conseqüència les plantes de tractament de residus han rebut prop de 100 tones més de material susceptible de ser reciclat.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que una millor separació dels residus permet recuperar més materials per a posteriors usos. De fet, dels materials recollits en aquest punts un 47% es van poder recuperar totalment, el que representa unes 500 tones més que l'exercici anterior, i un 35% es va poder recuperar parcialment.

Paraira felicita als santcugatencs pel seu esforç. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Paraira

Les dades demostren que el ciutadà fa l'esforç. Felicitem als ciutadans que contribueixen a donar un millor destí als residus generats.



Al 2009 van arribar a les deixalleries municipals 1.773 tones d'escombraries provinents dels Punt Verds, mentre que al 2008 la xifra se situava en 1.688 tones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.