Roger Sales: 'Els delinqüents es repensaran actuar en llocs amb videovigilància'


  • Comparteix:

Les càmeres de videovigilància, que s'instal·laran a partir del novembre en alguns punts de la ciutat, poden actuar com a elements dissuasius, segons l'inspector en cap del Mossos d'Esquadra, Roger Sales. L'inspector destaca que les gravacions obtingudes per aquest sistema agilitzaran l'actuació policial posterior a una denúncia.

Si bé la rutina policial no es veurà alterada per la presència d'aquestes càmeres, Sales ha explicat alguns dels aspectes que poden millorar amb aquest sistema. Són declaracions a Cugat.cat.

Roger Sales

Amb les gravacions ja tindrem elements per fer reconeixements després d'una denúncia. I potser els pressumptes delinqüents s'ho repensin.




La instal·lació d'aquestes càmeres, que haurà d'estar senyalitzada, es farà el mes de novembre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Los delinquen no se paran ante una camara de seguridad, se disfrazan y en paz, una peluca, barba y bigote, un vientre simulando estar embarazada o el burka el disfraz perfecto, adivina adivinanza Por otro lado a causa de las camaras los que cometan delitos se desplazaran a otras zonas mas seguras para ellos, las camaras lo que haran se que las zonas(seguras) se trasnformen en inseguras, aumentando asi la inseguridad ciudadana En democracia la instalacion de camaras de seguridad deberia ser sometida a referendun, ademas para que fuera vinculante el resultado, tendrian que haber votado mas del 51% de la poblacion Las camaras haran que Sant Cugat sea un gran hermano La libertad no como respuesta sino como realidad NO A LAS CAMARAS DE VIGILANCIA REFERENDUN YA

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 15/jul/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.