Treballadors de FGC es concentren a Sant Cugat en protesta per les retallades


  • Comparteix:

Uns 150 treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) han ocupat aquest matí l'andana de l'estació de Sant Cugat i han aturat durant uns minuts la circulació de trens en protesta contra la retallada salarial i el trencament del conveni laboral vigent. Els sindicats CCOO, UGT, CGT i SEMAF secunden la protesta, que té com a objectiu fer visible el conflicte laboral a l'empresa de transport. La plantilla reclama el retorn a la negociació col·lectiva per trobar una sortida a la situació.

El delegat del comitè d'empresa per la CGT, Dani Montesinos, ha explicat a Cugat.cat que estan més preocupats per la situació de les relacions laborals que no pas per la retallada de sou.

Dani Montesinos

Hi ha mesures més importants. Amb el trencament de les relacions laborals estem desemparats, no sabem amb qui hem de parlar.









La concentració d'aquest dimarts a Sant Cugat és la segona d'aquestes característiques després de la protesta celebrada a Sant Boi la setmana passada. Dimarts vinent hi ha programada una botifarrada davant l'edifici corporatiu de la companyia coincidint amb la reunió del consell d'administració de FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.