La santcugatenca Laura Mont rep la menció d'honor a les Proves d'Accés a la Universitat


  • Comparteix:

Laura Mont als estudis de Cugat.cat

Laura Mont als estudis de Cugat.cat

La santcugatenca Laura Mont ha rebut la menció d'honor a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) per haver obtingut un 9 de mitjana en les proves que es van realitzar entre el 9 i l'11 de juny. Aquest dilluns ha rebut la distinció d'honor que atorga la Generalitat de Catalunya al Palau de Pedralbes, juntament amb la resta d'alumnes catalans que han estat premiats.

Laura Mont va cursar el batxillerat científic a l'escola Àgora i la mitjana obtinguda a les proves de la Selectivitat, un 9 sobre 10, li ha permès rebre la menció d'honor que cada any concedeix la Generalitat. Tot i haver cursat la modalitat científica del batxillerat, Mont començarà Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra el proper curs. El fet que li agradi escriure i comunicar-se amb la gent ha estat decisiu a l'hora de triar la carrera.

Laura Mont ha explicat què ha significat per a ella obtenir aquesta menció.

Laura Mont

La menció és un reconeixement a tot l'esforç i l'estudi dels últims dos anys.


Les mencions d'honor per als alumnes amb notes a partir de 9 s'atorguen cada any en un acte que organitza la Generalitat i que presideix el conseller d'Universitats, Josep Huguet.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.