Sis joves de Sant Cugat participen en una trobada cristiana multitudinària a Santiago de Compostela


  • Comparteix:

Els joves santcugatencs i altres companys durant el pelegrinatge

Els joves santcugatencs i altres companys durant el pelegrinatge

Sis joves de la parròquia de Sant Pere d'Octavià han participat en una peregrinació a Santiago de Compostela. Els joves han recorregut el camí sant des de la ciutat portuguesa de Tui fins a la capital gallega, on ha tingut lloc una trobada entre joves cristians. L'acte ha aplegat més de 12.000 joves d'arreu d'Europa, dels quals 450 eren catalans, que s'han reunit a la ciutat en motiu del jubileu 2010.

Un centenar de joves de Terrassa, Sant Cugat i la Llagosta s'han aplegat a Santiago de Compostela per compartir la fe cristiana en motiu del jubileu 2010. Els participants han recorregut una mitjana de 20 quilòmetres al dia fins arribar a la capital gallega, que ha acollit des del 5 fins al 8 d'agost més de 90 activitats. La trobada ha posat punt final aquest diumenge amb una eucaristia encapçalada pel cardenal Stanislaw Rylko.

Una de les membres de la parròquia de Sant Pere d'Octavià que ha assistit a la trobada, Cristina Montoya, ha explicat a Cugat.cat el sentit d'aquesta activitat.

Cristina Montoya

Es fa molt ambient de grup i de joves cristians. El camí de Santiago és tota una pelegrinació, va més enllà, té un sentit cristià i humà



El bisbe de la diòcesis de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, ha acompanyat els joves en dues etapes del camí i ha participat als actes de celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.