Mor un motorista de 50 anys de Sant Cugat en un accident a l'Arrebassada


  • Comparteix:

Un motorista de Sant Cugat ha resultat mort aquest diumenge quan la seva Honda ha topat lateral·lment amb un turisme Renault Megane al punt quilòmetric 11 de la carretera de l'Arrebassada. L'home, de 50 anys, ha mort a l'acte. El conductor de l'altre cotxe ha estat traslldat a l'Hospital de Terrassa. D'altra banda, aquest dissabte una dona ha resultat ferida quan el seu cotxe s'ha encastat contra un arbre a la Rambla del Celler.

Una dona, veïna de Valldoreix, ha resultat ferida lleu aquest dissabte en un accident de trànsit a la Rambla del Celler, a l'alçada del passeig Francesc Macià. El vehicle en què viatjava ha topat contra un arbre del passeig central de la rambla, possiblement degut a una distracció de la conductora. La dona ha patit un fort cop al cap i al pit i ha estat traslladada a l'Hospital de Terrassa.

Pocs minuts abans de les 9 del vespre i amb la Rambla del Celler plena de vianants, un Volkswagen Golf que circulava a poca velocitat s'ha sortit de la via i ha topat contra un dels arbres laterals del passeig central de la rambla. L'hora i el lloc en què s'ha produït l'accident, a banda de l'espectacularitat de les tasques d'assistència, han provocat una gran afluència de curiosos al lloc dels fets, que en aquells moments estava ple a vessar de vianants. Escoltem un dels testimonis de l'accident.

Testimoni

Jo estava aquí i he vist que el cotxe, de sobte, ha xocat contra l'arbre. Potser la dona s'ha despistat, no sé. Hem trucat a l'ambulància, que ha arribat ràpidament.


Fins al lloc de l'accident s'ha desplaçat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, que ha seguit de prop els treballs d'assistència mèdica i les tasques d'evaquació del vehicle accidentat. Segons Tubau, ha estat una sort que el vehicle no hagi embestit cap vianant.

Jaume Tubau

Ha estat una sort, dins la mala notícia, que el vehicle topés contra un arbre i no atropellés cap vianant dels que passejaven per la rambla.


Dues ambulàncies, dos vehicles dels bombers i diverses patrulles de la policia local han intervingut en les tasques d'emergència, que han obligat a tancar un sentit de la Rambla del Celler, a l'alçada del passeig Francesc Macià, durant prop d'una hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.