Ramon Pros ja és a casa


  • Comparteix:

Ramon Pros en una imatge d'arxiu

Ramon Pros en una imatge d'arxiu

El president de l'Ateneu, Ramon Pros, ha tornat aquest dimarts a casa on es recupera de l'embòlia que va patir a mitjans de setembre. Segons han explicat fonts familiars a Cugat.cat, Pros ha recuperat completament la mobilitat i assisteix cada dia a sessions de recuperació ja que continua amb la parla afectada.

Pros va ser atès d'aquesta afectació a l'Hospital Clínic de Barcelona i després traslladat a la Mútua de Terrassa on va passar dos dies a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Un cop recuperada perfectament la mobilitat, ha tornat a casa aquest dimarts per continuar amb la seva recuperació. Ramon Pros continua, però, amb dificultats per comunicar-se.

El secretari de la junta de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, ha dit en declaracions a Cugat.cat que l'entitat convocarà una assemblea per a reorganitzar la direcció de l'Ateneu durant el període de baixa de Ramon Pros.

Joan Carles Busquets

El 20 d'octubre la junta de l'Ateneu ha convocat una assemblea de socis extraordinària. Ara per ara l'Ateneu es manté operatiu.




L'assemblea extraordinària de socis se celebrarà el tercer dimecres d'octubre a les vuit de la tarda a l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.