Totes les joguines a la venda a la ciutat compleixen la normativa vigent


  • Comparteix:

L'OMIC ha revisat totes les joguines en venda a la ciutat

L'OMIC ha revisat totes les joguines en venda a la ciutat

Totes les joguines que ofereixen els establiments de la ciutat compleixen la normativa, segons una inspecció de tècnics de l'Ajuntament. Aquesta revisió forma part de la campanya conjunta entre consistori i la Diputació de Barcelona per fomentar la compra responsable de regals durant el Nadal. Comprar obsequis adequats a l'edat dels infants i no comprar-ne més de tres són algunes de les recomanacions de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).

Tots els establiments que posen a la venda joguines han superat la inspecció que anualment fan tècnics de l'OMIC. En aquesta revisió, s'informa i assessora sobre la normativa vigent i es comprova que els productes destinats als infants compleixin tots els requisits.

Ho ha explicat la responsable de l'OMIC, Mercè Álvarez, al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Mercè Álvarez

A Sant Cugat es poden comprar joguines amb total tranquil·litat. Totes les botigues compleixen la normativa.


La campanya inclou la publicació d'un díptic amb alguns consells per a la compra de joguines. Entre ells, destaquen la importància de fer regals adequats a l'edat de cada infant i la conveniència de no fer ni massa regals ni massa pocs. En aquest sentit, Álvarez ha exposat la conclusió d'un estudi que recomana fer tres regals, ja que més poden provocar dispersió en el nen.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.