El Teatre-Auditori i el Museu aposten pel codi QR


Temes relacionats

Una trentena de botigues ja disposen d'un codi QR gràcies a una estudiant ( 5/nov/10)


  • Comparteix:

Exemple de codi QR

Exemple de codi QR

El Teatre-Auditori i el Museu han inclòs codis QR, un tipus de codi de barres més elaborats que es poden llegir gratuïtament a través del telèfon mòbil, al seu programa i a les seves instal·lacions, respectivament. El Teatre-Auditori n'ha inclòs un en un dels espectacles de la seva programació i el Museu n'ha posat sis de diferents al claustre que redireccionen l'usuari a diverses webs informatives.

Els codis QR són una mena de codis de barres més avançats que van ser creats fa un temps al Japó i que es poden crear i llegir gratuïtament. Hi ha diverses pàgines web que permeten crear aquests codis. El que cal fer és escriure la informació a l'ordinador i automàticament es crea el codi QR corresponent.

Per descodificar-los només cal tenir instal·lat al mòbil un programa que es descarrega gratuïtament des d'Internet. L'únic requisit és que el telèfon tingui càmera. Una vegada obtingut aquest programa, només cal enquadrar l'objectiu de la càmera del mòbil i aquest llegirà automàticament el contingut del codi.

El projectes són fruit de la col·laboració del Museu i del Teatre amb la santcugatenca Alba Ollé, que ja ha tirat endavant accions similars amb diferents entitats establiments de la ciutat, com Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.