L'AFAB celebra una fireta dissabte per recpatar diners pels malalts d'Alzheimer


  • Comparteix:

Es recapten diners pels afectats.

Es recapten diners pels afectats.

La delegació de l'Associació de Familiars d'Alzhemier també es va sumar ahir a la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer. L'entitat va organitzar una tòmbola per recaptar fons i va repartir tríptics informatius sobre la malaltia.

La delegació a Sant Cugat de l'Associació de Familiars amb Malalts d'Alzheimer organitza una sèrie d'activitats per afegir-se a la celebració del Dia Mundial d'aquesta malaltia que se celebra aquest diumenge. L'entitat muntarà dissabte una fireta a la plaça Octavià amb articles donats per empreses i comerciants del Vallès Occidental i Barcelona. A hores d'ara, quan encara s'estan acabant de preparar els ultims detalls de la iniciativa, la presidenta de l'associació ens explica com funciona.

Isabel Martínez

Estem molt satisfets de la col·laboració de les empreses de Sant Cugat i la comarca.


Els diners que es recaptin a la tòmbola aniran destinats, com l'any passat, a programes d'ajuda domiciliària.

Isabel Martínez

La recaptació anirà dirigida a les estimulaions cognitives que fem als malalts a casa seva.


Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre hi haurà també activitats pels nens com tallers de pintura i de dibuix. Al mateix temps, es repertirà informació perquè els santcugatencs coneguin la problemàtica de l'Alzheimer així com tot el que fa referència a la situació de les families que es troben amb la malaltia.
Dues conferencies, una dilluns a la casa de cultura i una altra dijous a Col·legi oficial de metges de Barcelona tancaran la celebració del Dia Munidal de l'Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.