El conservatori de grau professional s'inaugurarà el 30 d'abril


Temes relacionats

L'ampliació de l'escola de música s'enllestirà a l'abril (14/gen/11)

S'endarrereix l'obertura del nou conservatori de música, que no començarà a funcionar fins al 2011 ( 8/ago/10)


  • Comparteix:

L'ampliació de l'edifici s'ha construït per la part de darrera de l'escola actual

L'ampliació de l'edifici s'ha construït per la part de darrera de l'escola actual

El conservatori de grau professional de Sant Cugat serà una realitat el 30 d'abril. Aquesta és la data escollida perquè l'equip directiu de l'Escola Municipal de Música, juntament amb la Fundació Victòria dels Àngels i el Teatre-Auditori, inauguri les noves instal·lacions. L'escola està a l'espera que la Generalitat els atorgui l'autorització que la convertirà finalment en conservatori oficial de música. Les classes pel nou grau, però, no començaran fins el setembre.

L'Escola Municipal de Música aviat es convertirà definitivament en el tercer conservatori de música del Vallès Occidental, juntament amb els de Sabadell i Terrassa. Per fer aquest pas, s'han ampliat les instal·lacions de l'escola en uns 2.000 metres quadrats, que se sumen als de l'actual edifici i afegeixen nous equipaments, com una biblioteca, cabines d'estudi pels alumnes i una nova sala polivalent de 180 metres quadrats. A més de la construcció d'aquests nous espais docents, l'escola ha dut a terme tot el desenvolupament del currículum de Grau Professional i ha adaptat el seu reglament intern a les directrius del departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Aquesta conversió, que no ha afectat gaire els plans d'estudis de l'escola, ofereix una major flexibilitat i comoditat en els horaris i l'ús dels espais. A més, de cara al curs vinent, el conservatori estarà preparat per acollir un total de 180 alumnes de grau professional, xifra que dobla els 90 matriculats d'enguany.

El director de l'escola, Joan Josep Gutiérrez, ha explicat a Cugat.cat que l'equip directiu espera les preinscripcions que es faran a principis d'abril per fer una aproximació de la demanda de places.

Joan Josep Gutiérrez

Al conservatori s'ingressa a través d'una prova d'accés. Nosaltres no sabem la demanda exacta que tindrem però hi ha places per a 180 alumnes.


Ara, Sant Cugat només resta a l'espera de l'autorització de conservatori, que farà possible l'entrega de títols oficials de Grau Professional als seus alumnes. L'equip directiu de l'escola estudia la manera d'atorgar el títol oficial als alumnes que enguany acaben el Grau Professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.