Els llibreters anticiparan el Sant Jordi


  • Comparteix:

Els llibreters volen fomentar les vendes de llibres a la ciutat abans de la diada de Sant Jordi

Els llibreters volen fomentar les vendes de llibres a la ciutat abans de la diada de Sant Jordi

El llibreters de la ciutat intentaran, mitjançant una campanya publicitària, anticipar les vendes de Sant Jordi. El gremi vol d'aquesta manera que els santcugatencs facin les compres dels llibres abans de la diada, que cau en Setmana Santa.

Aplicar un 5% de descompte en els llibres és una de les mesures que prendran els llibreters la setmana prèvia a Sant Jordi perquè els santcugatencs que marxin de la ciutat durant la Setmana Santa comprin els llibres a la localitat. El llibreter d'El Celler de Llibres, Ferran Pontón, explica quina és la situació de la diada d'enguany.

Ferran Pontón

Aquest any cau en dissabte de Setmana Santa i només podrem obrir la diada. El gremi ha decicit no fer un fira prolongada a tota la setmana.




Els llibreters s'han de reunir amb l'Ajuntament a principis de març per organitzar més activitats i, d'aquesta manera, fomentar les vendes per Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.