El dia d'Andalusia es trasllada un any més a Sant Cugat de la mà del CPA


  • Comparteix:

El ball i el vi d'honor han donat el tret de sortida aquest divendres als actes de celebració del dia d'Andalusia. La comunitat andalusa de Sant Cugat s'ha aplegat al Centro Popular Andaluz (CPA) un any més per gaudir de les tradicions pròpies i obrir-les a tot el municipi. Els grups de ball Las Girasoles i las Malvalocas han estat els encarregats de posar el toc més flamenc a una jornada que commemora el referèndum de 1980 que reconeixia la autonomia de la comunitat andalusa, celebrat el 28 de febrer.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha destacat els vincles entre Sant Cugat i la comunitat andalusa.

Antonio Rodríguez

El vincle és la gent que va arribar fa 40 anys. Ja formen part del teixit de Sant Cugat.



El dia d'Andalusia també ha comptat amb una nodrida representació social i política. L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha reiterat el suport del consistori al CPA, ha destacat la importància de mantenir les tradicions i incorporar-les a la vida santcugatenca.

Mercè Conesa

Aquesta comunitat ha estat capaç de generar un clima de cohesió. Estan integrats i difonen la cultura andalusa i de la ciutat.



Els actes de celebració del dia d'Andalusia s'allargaran durant tot el cap de setmana amb el tradicional 'potaje' andalús aquest dissabte i una trobada d'associacions andaluses de tot Catalunya que tindrà lloc diumenge a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.