Les activitats del Xalet Negre donen el tret de sortida amb un taller d'informàtica


Temes relacionats

La ciutat ja té un espai destinat íntegrament als majors de 55 anys (19/mar/11)


  • Comparteix:

El Xalet Negre inicia les activitats aquest dilluns

El Xalet Negre inicia les activitats aquest dilluns

Les activitats del Xalet Negre donen el tret de sortida aquest dilluns amb un taller d'iniciació a la informàtica per a majors de 55 anys. La programació de l'equipament compta, paral·lelament, amb un cicle de conferències sobre 'El món en què vivim'. En els primers cinc dies des de la seva inauguració, el Xalet Negre ja ha registrat gairebé 300 sol·licituds de carnet d'usuari.

Un taller d'iniciació a la informàtica i d'Internet inaugura aquest dilluns el programa d'activitats del Xalet Negre. Sobre aquesta temàtica, l'equipament també acollirà monogràfics especialitzats sobre com mantenir un blog, com retocar fotografies i sobre com comprar i fer gestions per Internet.

A més, el Xalet Negre acull fins al juny tallers d'escriptura creativa, de música clàssica, de gimnàstica suau i de bridge. L'equipament també ha reservat un espai en la programació per a tertúlies i per debatre sobre temes d'actualitat.

El cap de l'àrea de Serveis a la Ciutadania, Ferran Domínguez, explica quin és l'objectiu principal del Xalet Negre.

Ferran Domínguez

Volem oferir un punt de trobada perquè la gent autogestioni les seves activitats. Tothom pot venir i plantejar activitats.


Gairebé 300 persones ja han sol·licitat el carnet d'usuari del Xalet Negre, que acull propostes i iniciatives per a la gent gran activa de la ciutat. Els interessats en accedir a l'equipament poden sol·licitar el carnet d'usuari gratuït al mateix Xalet Negre. L'acreditació dóna accés als usuaris a participar en les activitats programades i utilitzar els espais del xalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.