Cugat.cat arriba avui als televisors de casa


Temes relacionats

Cugat.cat arriba al televisor de casa i amplia serveis als mòbils (21/mar/11)


  • Comparteix:

La graella de Cugat tv compta amb 13 canals

La graella de Cugat tv compta amb 13 canals

L'adaptació de Cugat.cat a la televisió digital terrestre (TDT) es fa efectiva aquest divendres en un acte d'inauguració a l'Ajuntament a les sis de la tarda. La televisió online santcugatenca Cugat tv es veurà a la petita pantalla a través de tots els receptors amb descodificador INOUT TV, que n'incorporaran la programació.

Amb aquesta aposta, Cugat.cat es converteix en el primer mitjà local que s'adapta a aquest nou sistema, arribant a les televisions de casa amb una programació 24 hores i també disponible a la carta.

A més, des d'aquest dilluns el mitjà multimèdia ja ofereix els seus serveis a través dels mòbils intel·ligents, des d'on es pot accedir ja als vídeos, la ràdio en directe i l'agenda minut a minut i totes les notícies de Cugat.cat. Això és possible gràcies al Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

Cugat.cat està integrat per Cugat ràdio, Cugat diari i Cugat tv. El mitjà és líder en informació local en català amb més de 23.000 usuaris únics, segons l'OJD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.