El Sant Cugat Actiu es converteix en fira de mostres


  • Comparteix:

Imatge de l'edició del 2009

Imatge de l'edició del 2009

El Sant Cugat Actiu manté el model descentralitzat de l'edició del 2009 i incorpora les vendes per convertir-se en una fira de mostres. Com en l'edició del 2009, les parades s'organitzaran per sectors repartits per diferents emplaçaments de la ciutat. Tot i la crisi econòmica, en dues setmanes s'ha contractat la totalitat dels espais habilitats des de l'Ajuntament per a aquesta iniciativa que tindrà lloc del 6 al 8 de maig.

Els assistents a aquesta 11a edició de la fira podran adquirir alguns dels productes que es presentaran a la iniciativa. Amb aquesta novetat, la cita vol ser un impuls al comerç i empreses de la ciutat. En aquesta edició, comerços i empreses de fora del municipi han mostrat el seu interès per ser presents a la fira.

El responsable de comercialització dels estands de la fira, Pere Pahissa, ha destacat el bon ritme de peticions per participar a la cita. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat ràdio.

Pere Pahissa

M'ha sorprès que en poc més de dues setmanes hem omplert la plaça del Monestir.



A la plaça del Monestir, s'hi instal·laran més de 60 paradetes de diversos comerços del centre de la ciutat. Al carrer de la Torre, s'hi ubicarà una quinzena de parades d'artesans, just al costat del sector de la restauració, que ocuparà la plaça del Rei amb una desena d'estands.

Altres places de la ciutat també acolliran comerços i empreses locals. La plaça de Sant Pere serà l'emplaçament del Mercat de Pagès on s'oferirà un ampli ventall de productes ecològics. A la la plaça de Lluís Millet, s'hi organitzarà un espai dedicat al jovent amb presència de diverses institucions acadèmiques de la ciutat i la de can Quitèria serà l'espai per als més petits. La rambla del Celler, des de la cantonada amb el carrer de Francesc Moragas fins a l'ajuntament, estarà dedicada al món de l'automòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.