Vuit anys de presó per a un santcugatenc que transportava haixix del Marroc


  • Comparteix:

En l'operació es van intervenir 264 mil grams d'haixix

En l'operació es van intervenir 264 mil grams d'haixix

Un veí de Sant Cugat ha estat condemnat a vuit anys i tres mesos de presó i al pagament de 700.000 euros de multa per transportar droga en helicòpter des del Marroc fins a Dalías, Almeria. Durant l'operació, que es va dur a terme el juny de 2009, es van intervenir 11 bales d'haixix valorades en 370.000 euros i també hi va participar un veí de Mollet del Vallès condemnat amb la mateixa pena.

L'Audiència Provincial d'Almeria ha condemnat els dos vallesans per transportar droga des del Marroc fins a l'Estat espanyol. La droga intervinguda durant l'operació estava distribuïda en 11 bales d'haixix amb diferents quantitats que, en total, sumaven 263.200 grams amb un percentatge de THC que oscil·lava entre el 9 i el 5,72%. Segons dades de la Secció Primera, la quantitat de la substància té un valor de 370.400 euros al mercat il·legal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.