Mútua de Terrassa, a l'espera de les retallades de la Generalitat per conèixer l'afectació al municipi


  • Comparteix:

CAP de Valldoreix

CAP de Valldoreix

La gestora dels dos CAP de la ciutat, Mútua de Terrassa, no té cap posicionament oficial sobre l'afectació de les retallades, ja que està a l'espera que el Servei Català de la Salut comuniqui els reajustaments econòmics. Fonts de la gestora asseguren que la Generalitat transmetrà la tisorada als centres abans de Setmana Santa. Serà aleshores quan se sabrà com les retallades afecten el servei que ofereixen a la ciutat i a altres municipis de la comarca. En aquest sentit, Mútua de Terrassa tampoc no ha entrat a valorar un eventual tancament temporal del CAP de Valldoreix en època estiuenca, tal com han advertit treballadors dels centres de la ciutat.

Mútua de Terrassa ha mantingut converses amb el Servei Català de Salut, però, remarca la gestora, sense que s'hagi materialitzat en mesures que podrien afectar els serveis o la plantilla dels centres.

Mútua de Terrassa gestiona els CAP de la ciutat i els consultoris sanitaris de les Planes i la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.