Les fortes pluges desborden la riera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat durant la pluja / Imatge d'arxiu

Sant Cugat durant la pluja / Imatge d'arxiu

El desbordament de la riera de Sant Cugat i la caiguda d'un arbre al cablejat elèctric a l'avinguda Mas Fuster de Valldoreix han estat les conseqüències més destacades de la tempesta d'aquest dimarts a la tarda. Policia Local i Bombers de la Generalitat han hagut de fer diversos serveis, també, per retirar aigua d'algunes vivendes que han patit inundacions, sense greus perjudicis.

Les fortes pluges han fet desbordar la riera de Sant Cugat i la grua ha hagut de desplaçar un cotxe que estava sent arrossegat per la força del cabal de l'aigua. Per seguretat, la Policia Local ha restringit el trànsit a l'avinguda de les Corts Catalanes des de les poc abans de les set del vespre i fins a dos quarts de vuit.

Una altra de les incidències de la tempesta ha estat la caiguda d'un arbre sobre el cablejat elèctric a l'avinguda Mas Fuster de Valldoreix, on els bombers han hagut d'intervenir i tallar l'arbre.

La resta de sortides han estat per l'entrada d'aigua en algunes cases i pàrquings.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.