Detingut un santcugatenc acusat d'una estafa a Malgrat de Mar


  • Comparteix:

El santcugatenc estafava en la revisió d'extintors / Font: Ajuntament de Malgrat

El santcugatenc estafava en la revisió d'extintors / Font: Ajuntament de Malgrat

La Policia Local de Malgrat de Mar ha identificat un empresari santcugatenc acusat d'estafar diversos comerços del municipi del Maresme amb revisions fraudulentes d'extintors. L'home ja ha estat detingut més de 10 vegades per presumptes delictes d'estafa, coacció, falsedat documental i intrusisme professional.

La Policia Local de Malgrat va començar a investigar una empresa que feia revisions d'extintors a diversos establiments per comprovar-ne la legalitat. En fer-ho, el cos policial va descobrir que aquesta companyia no tenia les autoritzacions administratives necessàries per fer aquest servei. Les investigacions han conclòs que oferia als clients un servei de revisió i recàrrega d'extintors en nom d'una altra empresa, cobrant un cost més elevat de l'habitual.

El titular d'aquesta empresa, que és la mateixa persona que feia les suposades revisions dels extintors, és el veí de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.