El barri del Monestir celebra des d'avui i fins diumenge la seva Festa Major


  • Comparteix:

La festa major del barri del Monestir ha arribat avui al seu punt i final amb una paella popular i una xocolatada oberta a tothom a la plaça Sant Francesc. Un dels moments centrals d'aquesta festa ha estat la inuguració del nou local de l'associació de veïns al camí de la creu.

'Els nous veïns, la immigració en els barris' és el títol de la conferència que a les 8 del vespre oferirà Jaume Bach, membre de SOS Racisme. Aquesta xerrada donarà el tret de sortida a la Segona Festa Major del Barri del Monestir que ofereix activitats per a tots els gustos i edats, amb l'únic objectiu de fer barri. Ho explica el president de l'entitat veïnal, Jordi Molgó:

Jordi Molgó

Hem apliat molt les activitats


La festa continuarà divendres amb la inauguració d'una doble exposició fotogràfica de Sant Cugat, confeccionada per la fotògrafa amateur Mª Àngels Quadres. La mostra, que incorpora fotografies de Salvador Dalí, fa un recull dels últims 40 anys de la nostra ciutat. Ho explica Mª Àngels Quadres:

Mª Àngels Quadres

A l'exposició es poden veure ciutadans en imatges dels útlims 40 anys


El gruix de les activitats arribarà el cap de setmana. El dissabte s'engegarà amb una traca popular, una cercavila, una exhibició de motos clàssiques i la inauguració del nou local de l'associació, entre d'altres. Diumenge, es posa punt i final a la festa, amb la paella popular i una xocolatada oberta a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.