Sant Cugat expressa la seva solidaritat amb Llorca


  • Comparteix:

Una seixantena de persones ha participat al minut de silenci en record de les víctimes del terratrèmol de Llorca que s'ha convocat aquest dijous al migdia a la plaça de la Vila, davant l'ajuntament. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha volgut expressar la solidaritat cap a tota la societat murciana i als santcugatencs d'origen llorquí.

Amb aquest acte, l'Ajuntament ha mostrat tot el suport de la ciutat cap al poble que ha patit el sisme, i ha ofert la seva ajuda pel que sigui necessari. De fet, una dotació dels Bombers del parc Rubí-Sant Cugat s'havia desplaçat cap a Llorca, però finalment han tornat al municipi per petició dels cossos d'emergència de la població murciana. Després del minut de silenci, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha donat tot el suport institucional al poble murcià.

Mercè Conesa

Volem fer arribar la nostra solidaritat cap a les persones que han patit el terratrèmol i als residents de Múrcia que hi ha a Sant Cugat.




Les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en senyal de dol. D'aquesta manera, l'Ajuntament se suma a la crida feta per la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. A Sant Cugat, hi ha unes 700 persones d'origen murcià, 350 de les quals són de Llorca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.