Integrar els joves en la gestió, principal repte del CPA després de 34 anys a la ciutat


Temes relacionats

El CPA bufa les 34 espelmes amb el seu 'potaje' ( 4/jun/11)

El CPA celebra els 34 anys a la ciutat amb la voluntat de créixer ( 3/jun/11)


  • Comparteix:

Seu actual del CPA

Seu actual del CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) afronta el repte d'integrar els joves en la gestió de l'entitat i fer front a la davallada d'ingresos per la crisi. L'entitat ha celebrat aquest cap de setmana els seus 34 anys d'història a la ciutat, període en el qual ha triplicat el nombre de socis i s'ha obert a la ciutadania santcugatenca, però sense oblidar les arrels andaluses.

Són més de tres dècades que el CPA ha celebrat com marca la tradició: amb l'actuació del cos de ball, el vi d'honor i el 'potaje'. L'entitat ha estat acompanyada aquest cap de setmana de celebracions per nombrosos socis i una important representació institucional, que demostra, segons el seu president, Antonio Rodríguez, que el CPA ha aconseguit cohesionar-se amb el municipi.

Antonio Rodríguez

Abans no deixàvem entrar tothom i això ens va comportar certa mala imatge. Ara som oberts a tot el poble.


Un dels punts d'inflexió per a l'entitat ha estat el canvi d'ubicació de la seu al passeig de Francesc Macià. Durant aquests 34 anys, el CPA ha triplicat el nombre de socis fins aconseguir superar els 300 membres. Tot i això, Rodríguez ha assegurat que el repte ara és fer front a les conseqüències de la crisi econòmica i implicar els joves, ja nascuts a Catalunya, en la gestió del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.