El PP porta a judici cinc joves santcugatencs per pintades a la seva seva seu


  • Comparteix:

Cinc joves santcugatencs comparèixen avui als jutjats de Rubí acusats de fer pintades al rètol de la seu del Partit Popular, així com a la via pública durant la manifestació-cercavila que va convocar al març la plataforma Aturem la Guerra en contra del conflicte a l'Iraq. Mentre que els joves troben desproporcionat que se'ls jutgi per unes pintades, el PP ha dit que casos com aquests demostren 'la poca tolerància de part del jovent de la nostra ciutat'.

Els joves acusats, amb edats compreses entre els 20 i els 25 anys, són 3 nois i dues noies que pressumptament van participar a la manifestació que va recorrer Sant Cugat la nit del 20 de març oposant-se a la guerra a l'Iraq. La policia local els acusa d'una falta de danys privats i públics ja que, segons la denúncia, van fer pintades al rètol del local del PP i grafits a la via pública.

El portaveu del grup d'acusats, Fernando Castellarnau, ha dit que els joves no s'esperaven rebre aquest requeriment judicial:

Fernando Castellarnau

Els joves estan molt sorpresos que aquest incident els porti als jutjats


Per la seva banda, la presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha dit que aquesta denúncia és una mostra de l'existència de joves intolerants a Sant Cugat:

Berta Rodríguez

Si no ens respectem, la seva actitud es converteix en una intolerància total


Els cinc joves hauran de declarar avui als jutjats de Rubí acusats de vandalisme. De moment, es desconeixen els càrrec que se'ls poden imputar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.