Avui surt a la venda i es presenta 'Informe Diagonal', nou llibre de Josep Gimeno


Temes relacionats

El periodista de Cugat.cat Josep Gimeno publica el seu segon llibre, 'Informe Diagonal' (27/jun/11)


  • Comparteix:

Portada del llibre

Portada del llibre

Avui surt a la venda 'Informe Diagonal' (A contra vent), el segon llibre del periodista de Cugat.cat Josep Gimeno. L'obra, que simula ser un informe fictici per aturar l'independentisme, es presenta en societat també avui, en un acte a l'espai Terra Dolça a les vuit del vespre.

'Informe Diagonal' és un document fictici elaborat per un grup anònim de catalans influents per encàrrec des de Madrid. A partir de dades reals i contrastables a Internet, l'obra ofereix una primera part on analitza l'increment de l'independentisme a Catalunya i, en una segona, un seguit d'estratègies per aturar el moviment. El llibre de Gimeno està inspirat en l''Informe Lugano', de Susan George, un text fictici sobre estratègies per posar pals a les rodes als moviments alterglobalitzadors i promoure així el capitalisme.

La presentació del llibre té lloc avui, a les vuit del vespre, a l'espai Terra Dolça. L'acte comptarà amb la participació de l'autor; del periodista, professor i coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, i de l'editor d'A contra vent, Quim Torra.

És el segon llibre de Gimeno, que fa quatre anys va publicar 'Catalunya demà' (Ara Llibres), un recull d'entrevistes amb diverses personalitats del país per parlar del marc nacional als inicis del segle XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.