El Col·lectiu Ronda imparteix una xerrada als afectats pels 'swaps'


  • Comparteix:

Imatge del Col·lectiu Ronda

Imatge del Col·lectiu Ronda

El Col·lectiu Ronda ofereix dijous de la setmana vinent una xerrada als afectats per la contractació de 'swaps' hipotecaris. L'advocat Òscar Serrano encapçalarà l'acte, que vol proporcionar arguments jurídics en contra de la comercialització d'aquests productes financers. La conferència tindrà lloc a la Casa de Cultura.

La xerrada s'adreça a aquelles persones que van contractar 'swaps' hipotecaris, uns productes financers d'alt risc sota l'aparença d'assegurances contra futures pujades de l'Euríbor. Segons el Col·lectiu Ronda, els 'swaps' són 'instruments altament especulatius que han generat enormes despeses' i que han afectat famílies i empreses mal informades sobre els riscs d'aquests productes.

L'advocat Òscar Serrano explicarà durant la sessió els arguments jurídics contraposats a la comercialització irregular de 'swaps'. L'acte serà dijous de la setmana vinent les set de la tarda a la Casa de Cultura. Els interessats a assistir-hi han d'enviar un correu electrònic a crondaweb@cronda.coop



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.