La campanya de seguretat per a la temporada d'estiu ja està en funcionament


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han articulat una campanya de seguretat per l'estiu

Els Mossos d'Esquadra han articulat una campanya de seguretat per l'estiu

La temporada d'estiu i vacances augmenta el nombre de delictes i robatoris. Per això, els Mossos d'Esquadra de Sant Cugat han desplegat una campanya de seguretat d'estiu per evitar aquesta problemàtica. Que un conegut reculli la correspondència, deixar la roba estesa i instal·lar un temporitzador de llum són alguns dels consells que aquesta campanya recomana al ciutadà.

La campanya de seguretat d'estiu desenvolupada pels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat va començar a principis de juliol i durarà tot l'estiu amb l'objectiu de reduir els delictes i els robatoris a les llars santcugatenques.

El sotscap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat, Òscar Bartolomé, ha explicat en declaracions a Cugat.cat en què consisteix la campanya de seguretat d'estiu.

Òscar Bartolomé

Consisteix en un patrullatge dirigit en zones estratègiques susceptibles de robatoris.


Tancar tots els accessos i connectar les alarmes del domicili són els consells bàsics per evitar els robatoris a les llars. El sotscap dels Mossos d'Esquadra afegeix altres recomanacions.

Òscar Bartolomé

Deixar roba estesa, disposar de temporitzadors de llum i persianes són consells per evitar robatoris.




Bartolomé, també ha dit en declaracions a Cugat.cat que es pot consultar el llistat complet de consells per la seguretat del ciutadà a la seva pàgina web Mossos.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.