Sant Cugat acollirà joves peregrins durant la Jornada Mundial de la Joventut


  • Comparteix:

Logotip de la Jornada Mundial de la Joventut / World Youth Day 2011

Logotip de la Jornada Mundial de la Joventut / World Youth Day 2011

Sant Cugat serà un dels municipis que acollirà una part dels peregrins estrangers que participaran en la Jornada Mundial de la Joventut, que organitza la diòcesi de Terrassa. Els joves visitaran la nostra ciutat la segona setmana d'agost, i estaran instal·lats en diferents col·legis. Terrassa i Sabadell seran les altres ciutats que rebran els peregrins.

La iniciativa correspon a la diòcesi de Terrassa, que ha coordinat l'acollida de prop de 2.000 nois i noies provinents de diferents països, com els Estats Units, França, Zimbabwe i Pakistan, entre d'altres. S'espera també la presència de tres bisbes i nombrosos sacerdots.

Els joves participaran en diversos actes entre els quals destaca la missa que se celebrarà el segon diumenge d'agost a la Catedral de Barcelona. En els dies posteriors es traslladaran a Madrid, on tindrà lloc la jornada principal durant la tercera setmana d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.