L'Ajuntament estudia aprofitar els autobusos urbans per reforçar el transport escolar


Temes relacionats

El transport escolar s'encarirà més d'un 400% el curs vinent (27/jul/11)

La coordinadora d'AMPA, indignada amb la pujada del transport escolar (27/jul/11)


  • Comparteix:

L'Ajuntament estudi posar autobusos urbans per anar a les escoles

L'Ajuntament estudi posar autobusos urbans per anar a les escoles

L'Ajuntament contempla diverses mesures per reduir l'impacte de l'augment de més del 400% del preu del transport escolar públic de cara el curs vinent. Una de les possibilitats que estudia el consistori passa per reforçar algunes de les línies d'autobusos urbans durant les hores d'entrada i sortida de l'escola. En paral·lel, l'àrea de Serveis a la Ciutadania assegura que s'està treballant per reduir l'increment de més de 200 euros respecte el curs anterior.

L'àrea de Serveis a la Ciutadania analitza l'impacte econòmic de fer arribar algunes de les línies d'autobusos urbans a alguns centres educatius de la ciutat. De tirar endavant aquesta possibilitat es reforçaria el servei a les hores d'entrada i sortida de les escoles i el combois comptarien amb un adult que faria d'acompanyant. La intenció és reduir el cost del transport escolar per a les famílies que l'any vinent serà de 265 euros, 205 euros més del preu que s'ha pagat durant el curs 2010-2011.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat a Cugat.cat les opcions que estudia la seva àrea.

Susanna Pellicer

Una solució pot ser reforçar el transport urbà a certes hores i posar-hi un acompanyant. A més, estem treballant per reduir al màxim aquest preu.



Pellicer també ha explicat que ha traslladat al Consell Comarcal i a la Generalitat les necessitats específiques de la ciutat marcades per les grans distàncies que separen algunes zones residencials dels centres educatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.