Seguretat i tranquil·litat al municipi és el balanç en seguretat d'aquest exercici


  • Comparteix:

Cos de la Policia Local

Cos de la Policia Local

La seguretat pública i privada i l'autoprotecció de cada ciutadà han configurat una ciutat segura i tranquil·la, segons el cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré. Sant Cugat segueix una tendència cap a l'estabilitat en temes de seguretat i una línia cap a la millora en temes de violència i furts. Els punts a millorar són els robatoris de bicicletes, els furts en interiors de vehicles i el robatori de coure i metalls que es dóna a tot el país i que també pateix Sant Cugat.

El balanç d'aquest últim exercici en seguretat i delictes a la ciutat és de normalitat i tranquil·litat al municipi. Així ho ha afirmat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' el cap de la Policia Municipal, Josep Maria Escarré.

Josep Maria Escarré

En seguretat tenim una tendència cap a l'estabilitat i una millora sobretot en temes de violència.




El problema que cal solucionar és el robatori de bicicletes que últimament s'està donant a la ciutat. Segons ha informat Escarré els lladres no són professionals però ha aconsellat extremar les mesures de seguretat utilitzant cadenats segurs quan es deixi la bicicleta en espais públics.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, per la seva banda, ha explicat que les dades indiquen que Sant Cugat és una ciutat segura, per sobre de les ciutats del seu entorn, però que té encara alguns punts a millorar. Puigneró ho ha exemplificat d'aquesta manera.

Jordi Puigneró

Tenim encara alguns elements a millorar com són els furts a vehicles o el robatori de metalls, que també afecta Sant Cugat.




Escarré i Puigneró esperen un estiu tranquil pel que fa a robatoris com a resultat de la feina 'coordinada i planificada' entre Mossos d'Esquadra i Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.