Els edificis municipals varien els seus horaris d'atenció al públic durant l'agost


  • Comparteix:

Els equipaments municipals adapten els seus horaris

Els equipaments municipals adapten els seus horaris

Els equipaments municipals de Sant Cugat varien els seus horaris d'obertura a causa de les vacances d'estiu. L'ajuntament tancarà la porta d'accés durant l'agost a les vuit del vespre i una hora més tard es procedirà al tancament de l'edifici. D'altra banda, el Xalet Negre farà el seu horari habitual, de vuit del matí a tres de la tarda; així com el 010 que també farà el seu horari habitual de vuit del matí a nou del vespre de dilluns a divendres, i dissabtes de nou del matí a dues de la tarda.

Un altre edifici municipal que varia els seus horaris és el Museu, que obrirà de dimarts a dissabte de deu del matí a dos quarts de dues i de tres a vuit del vespre, i diumenges i festius de deu del matí fins dos quarts de tres. D'altra banda, la Casa Aymat romandrà oberta de dimarts a divendres de tres a vuit del vespre, dissabte al matí de deu a dos quarts de dues i a la tarda de tres a vuit. Diumenges i festius estarà obert, de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda.

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater estarà disponible per als santcugatencs els matins de dilluns a divendres de deu a dues del migdia, i la Casa Mònaco obrirà també pels matins els dies laborables de vuit a tres però els horaris d'atenció al públic seran de nou a dues.

En quant als equipaments dels districtes, el Centre Cívic de les Planes obrirà les seves portes les tardes d'agost, de dilluns a divendres de dos quarts de cinc a nou del vespre, i els caps de setmana de cinc a nou. D'altra banda, el Casal Cultural de Mira-sol obrirà només a les tardes, de dilluns a dissabte de quatre a vuit i diumenges de cinc a nou.

Els edificis municipals de la ciutat que tanquen les seves portes durant l'agost són el Teatre-Auditori i el Conservatori; el Síndic de Greuges, que atendrà visites prèviament convingudes per telèfon; la Casa de Cultura; Promusa; el Casal de Joves TorreBlanca; l'Oficina d'Esports de l'OMET, i el Casino de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.