El Monestir s'omple de gom a gom en l'últim adéu a Núria Serraïma


  • Comparteix:

Núria Serraïma. Foto d'arxiu

Núria Serraïma. Foto d'arxiu

Més d'un miler de persones s'han aplegat al Monestir en la cerimònia de comiat a la santcugatenca Núria Serraïma. Persones del món associatiu, educatiu, polític, esportiu i coral han estat presents en un funeral molt emotiu, marcat per la música.

El funeral, on la música ha tingut un paper molt destacat amb la participació de la Coral de Barcelona interpretant diverses peces, ha aplegat més d'un miler de perones d'àmbits molt diversos. A la cerimònia també ha assistit l'alcaldessa Mercè Conesa, acompanyada del segon tinent d'alcalde Jordi Puigneró i altres representants polítics del consistori.

La santcugatenca Núria Serraïma deixa una amplia trajectòria relacionada amb el món de la música i l'ensenyament. Professora de música i cant, des de la seva arribada a la ciutat ha estat vinculada a projectes i iniciatives relacionades amb el món musical com la creació de la coral infantil de l'escola Pins del Vallès o la d'adults La Pinya.

En l'àmbit de l'ensenyament també ha estat una persona implica. Va ser presidenta de la Coordinadora d'AMPA, va ser membre de l'AMPA de l'escola Pins del Vallès i de l'IES Leonardo da Vinci.

Amb Ràdio Sant Cugat també va col·laborar. En dues etapes diferents va fer el programa de cinema 'Fenaquistiscopi' i més recentment va col·laborar a 'Pares i nins'.

Núria Serraïma va morir dijous després d'una llarga malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.