Els Gausacs enceten la segona part de la temporada castellera fent més complexes algunes construccions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la colla castellera de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la colla castellera de Sant Cugat

Comença la segona part de la temporada castellera per als Gausacs. Durant la primera part de la temporada van aconseguir descarregar el 4 de 8 i ara encaren el següent període amb nous projectes i una celebració entre mans: el 15è aniversari de la colla castellera. Els camises verdes volen consolidar les construccions de la gamma de vuit i assolir el repte d'afegir folres a aquests castells.

L'objectiu dels castellers de Sant Cugat per aquesta segona part de la temporada és consolidar castells de 8 i torres de 7. Tot i això, la fita més important que es marquen els Gausacs és aconseguir fer el folre a les construccions de la gamma de 8. Així ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat el president de l'entitat, Santi Casanova.

Santi Casanova

Una altra fita que ens hem marcat és aconseguir fer el folre.








Una altra activitat que els camises verdes duran a terme aquesta segona temporada és la celebració del quinzè aniversari del naixement de l'entitat. Casanova detalla quin és l'objectiu de la festivitat.

Santi Casanova

Aquest any celebrem el quinzè aniversari de la colla i farem un acte amb tota aquella gent que ha tingut alguna col·laboració amb l'entitat.



La primera actuació de la segona part de la temporada serà l'Onze de setembre, per la diada, a Girona. La segona serà el 18 setembre a Valldoreix. El president de l'entitat ha demanat la presència dels santcugatencs en aquesta segona actuació per ajudar la colla a aconseguir el repte de la jornada: tornar a fer el 4 de 8.

Casanovas ha recordat que 'per fer castells grans es necessita molta gent' i que la colla assaja al Club Muntanyenc dimarts i divendres a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.