Els veÏns de Can Magí acceptaran la deixalleria si també es fan altres equipaments


  • Comparteix:

L'associació de veïns de Can Magí demana un compromís de l'ajuntament per posar diferents equipaments al barri com la comissaria dels Mossos d'Esquadra o un polisportiu, abans de començar a construir la segona deixalleria en aquesta zona. D'aquesta manera, l'associació vol assegurar-se que no es posin altres serveis que puguin ocasionar molèsties als veïns.

Des de l'associació asseguren que estan totalment oberts al diàleg i que entenen que cal construir la segona deixalleria en alguna zona per no perdre la subvenció que concedeix el Fons Feder de la Unió Europea. Per al president de l'entitat veïnal, Ramon Duran, cal però un compromís que la deixalleria s'aïllarà al màxim i que la resta de terreny disponible es destinarà a algun dels equipaments que demanen els veïns.

Ramon Durán

El ventall de possibilitats és molt ampli. Nosaltres volem ser solidaris amb la ciutat i que no es perdi la subvenció, però que si es fa la deixalleria, es faci bé.


I és que segons Durán, el barri de Can Magí està mancat d'equipaments i serveis que fa temps que demanen, com un poliesportiu o la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra, i en canvi els hi volen posar la segona deixalleria i potser un aparcament de camions.
Davant d'aquesta situació, l'associació de veïns creu que cal repartir els equipaments entre la ciutat, tant aquells que tothom demana com els que ningú no vol tenir a prop.

Ramon Durán

Procuprem disperar els equipaments, tant els negatius com els positius


Per tractar aquestes qüestions i mirar d'arribar a un acord, ajuntament i veïns tenen prevista una nova reunió el dia 29 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.