Recoder subratlla la qualitat de vida de Sant Cugat durant un acte amb els universitaris


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder ha subratllat la qualitat de vida de Sant Cugat com una de les raons principals del creixement de població de la nostra ciutat. Recoder ha aportat la seva experiència com alcalde durant una trobada d'antics alumnes de la Universitat Abat Oliba.

Lluís Recoder ha estat escollit entre els dos-mil exalumnes d'aquesta universitat per aportar la seva experiència durant la primera trobada amb antics estudiants que organitza l'Abat Oliva des que ha rebut el rang universitari. Recoder ha defensat que Sant Cugat atrau nous ciutadans no per una moda, sinó per la seva qualitat de vida:

Lluís Recoder

La nostra ciutat té qualitat de vida, i potser és cara perquè fem les coses bé. Això també comporta problemes, com ara que els joves puguin accedir a un habitatge, però és el que ara portem entre mans.


L'acte acadèmic també ha comptat amb la intervenció del conseller en Cap, Artur Mas, i del portaveu de la junta directiva del Barça, Xavier Cambra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.