Amma grava un curt per a un concurs de vídeos a l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Amma Sant Cugat compta amb 180 places residencials / Font: grupo amma

Amma Sant Cugat compta amb 180 places residencials / Font: grupo amma

La residència Amma Sant Cugat ha gravat un curtmetratge, 'Severina, Raimundo, Sant Cugat', per participar en un concurs de vídeos per a gent gran a l'Estat espanyol. La iniciativa organitzada pel portal d'internet Mundomayor.com té l'objectiu d'estimular la gent gran amb l'elaboració de la seva pròpia pel·lícula. Els vídeos es podran veure al web de l'organització i les votacions per al guanyador s'efectuaran a través d'un SMS i es tancaran el tercer dissabte d'octubre.

La iniciativa té com a objectiu convertir-se en un fòrum anual on els residents dels centres presentin els vídeos creats per a ells mateixos. L'elaboració d'un guió propi, així com la tria del tema o el fet de fer un càsting entre els residents és una bona manera d'estimular la gent gran i servir com a eina per als terapeutes dels centres.

Tothom qui vulgui podrà veure els vídeos al web Mundomayor.com i votar el millor a través d'un SMS fins al tercer dissabte d'octubre. Els guanyadors del concurs s'anunciaran aquesta tardor en una gala que se celebrarà a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.