Sant Cugat registra la meitat de delictes per habitant que la mitjana catalana


  • Comparteix:

Roger Sales durant l'entrevista

Roger Sales durant l'entrevista

Sant Cugat pateix la meitat de delictes per habitant que la mitjana catalana. A la nostra ciutat es produeixen 31 delictes per cada 1.000 ciutadans, una xifra molt per sota de la mitjana catalana que és de 72 delictes per cada 1.000 residents. Segons els Mossos d'Esquadra, aquesta dada situa la nostra ciutat entre els municipis més segurs del país. Ho ha dit el cap dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, Roger Sales, en una entrevista a Cugat.cat on també ha explicat que la setmana vinent arribaran més efectius a Sant Cugat i s'ha pronunciat a favor de la instal·lació de més càmeres de videovigilància.

Per tipologia, el furts són les infraccions més comunes seguides dels danys, els robatoris amb força, robatoris a vehicles i robatoris amb intimidació. En concret, les xifres que ha recollit el cos policial durant els primers vuit mesos de l'any assenyalen que un terç dels delictes que es produeixen a Sant Cugat són furts, és a dir, sostraccions sense ús de la força. Roger Sales assegura que els índex registrats a la ciutat la situen entre les més segures.

Roger Sales

No arribem als 31 delictes per cada 1.000 habitants. Estem molt millor que ciutats de l'entorn.


El responsable de la policia nacional a la ciutat també ha explicat que gràcies a la intervenció conjunta de Mossos i Policia Local ha evitat que no es repeteixin els furts de fil de coure que a principis d'estiu van tenir lloc a la zona de Sol i Aire. Sales assenyala que aquesta col·laboració amb el cos municipal és el camí a seguir de cara el futur.

Duant l'entrevista al programa 'Primera Plana' Sales també s'ha pronunciat sobre el sistema de videovigilància.

Roger Sales

Seria interessant que hi hagués videovigilància als accessos a la ciutat. Això ens permetria dedicar-nos a més tasques.



Dilluns de la setmana vinent arribaran a la ciutat nous efectius del cos. Tot i que no ha concretat la xifra, Sales considera que amb aquesta ampliació la ciutat compta amb una dotació adequada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.