El CEI prepara una caminada a Alpens


  • Comparteix:

Programa de la caminada organitzada pel CEI

Programa de la caminada organitzada pel CEI

El Club Excursionista Independent (CEI) de Catalunya, amb seu a Sant Cugat, organitzarà una caminada el segon diumenge de novembre. El recorregut començarà i acabarà a Alpens, Osona, i passarà per Cumià, Sant Pere de Serrallonga, el Coll de Bruixes i Santa Margarida de Vinyoles, entre d'altres.

L'acte començarà a dos quarts de vuit del matí amb l'entrega de dorsals i una hora més tard es donarà el tret de sortida a la caminada que tindrà un trajecte de 16 quilòmetres. Segons assegura el president de CEI, Xavier Sans, el recorregut és apte per a tothom.

Xavier Sans




A l'arribada, els participants rebran pa amb tomàquet i botifarra acompanyats d'aigua, refrescos, cervesa i vi. També es farà un sorteig de diferents regals pels participants una vegada acabada la caminada.

Les inscripcions es podran fer fins el segon dimecres de novembre i seran d'entre nou i 14 euros depenent de si els participants són socis del CEI i estan federats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.