Mor l'empresari valldoreixenc Joaquim Lloveras i Roig


Temes relacionats

40 anys fent club (12/nov/08)

Un santcugatenc publica les memòries dels seus 90 anys de vida (12/jul/07)


  • Comparteix:

Joaquim Lloveras era el president de Chocolates Lloveras S.A

Joaquim Lloveras era el president de Chocolates Lloveras S.A

L'empresari valldoreixenc Joaquim Lloveras i Roig ha mort aquest dissabte als 93 anys després d'una llarga malaltia. Més de 200 persones han assistit al funeral, que s'ha celebrat aquest dilluns a la tarda al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona. Lloveras, que va ser president de Chocolates Lloveras, va presidir també l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix i la Unió d'Associacions de Gent Gran de Catalunya. A més va fundar el Club Esportiu Valldoreix.

Joaquim Lloveras va ser una personalitat molt activa a Valldoreix, on va ser president de l'Associació de Propietaris i Veïns i cofundador de l'Associació d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. La seva figura també va ser coneguda per ser el president de l'empresa Chocolates Lloveras S.A.

El funeral, celebrat aquest dilluns a la tarda, ha comptat amb l'assistència de més de 200 persones, entre elles l'alcaldessa, Mercè Conesa; el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i l'exalcalde de Sant Cugat i conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Al comiat tampoc no han faltat personalitats del teixit comercial i sociocultural de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.