Sant Cugat impulsa un taller per fer auditories energètiques a particulars de franc


  • Comparteix:

Es vol donar idees per estalviar energia

Es vol donar idees per estalviar energia

L'Ajuntament organitzarà l'últim dimecres d'octubre un taller per fomentar l'estalvi energètic als domicilis mitjançant auditories energètiques. Aquesta iniciativa, que s'emmarca en la programació trimestral de l'Oficina Sant Cugat Sostenible, té l'objectiu de conèixer el consum energètic de les llars santcugatenques i detectar els elements que consumeixen més energia. L'activitat inclourà consells i recomanacions per reduir aquest consum.

D'entrada, tothom qui s'hi apunti podrà instal·lar-se de forma temporal un comptador intel·ligent a casa. Això permetrà detectar de quina manera es gasta i, per tant, promoure'n un consum més eficient. Per als participants a les auditories, l'últim dimecres d'octubre es farà una sessió gratuïta d’estalvi energètic per tal de compartir les experiències de cada llar i els consells que permetin disminuir el consum energètic a cada llar. La cita serà a la Casa de Cultura a partir de dos quarts de set de la tarda i fins a dos quarts de nou del vespre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.