L'Ajuntament facilita als comerciants un mètode per resoldre els conflictes amb els consumidors


  • Comparteix:

El carrer Santiago Rusiñol està inclós en la fase inicial de la campanya

El carrer Santiago Rusiñol està inclós en la fase inicial de la campanya

L'Ajuntament anima el comerç local a unir-se al sistema d'arbitratge de consum, un mètode per resoldre conflictes entre comerciants i consumidors que ofereix la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC), amb seu a Sant Cugat. El consistori durà a terme una primera fase de la campanya aquest novembre, dedicada als comerços de l'eix de vianants i de l'avinguda Cerdanyola.

Aquesta primera fase de la campanya, que duu com a lema 'Adheriu-vos a la JACC', la farà un tècnic de l'Ajuntament i consistirà a visitar porta per porta els comerços situats en aquests dos eixos comercials de la ciutat. Es tracta de l'eix de vianants format pels carrers Villà, Valldoreix, Santa Maria, Santiago Rusiñol i de la Torre, i l'eix que uneix el carrer de la Creu i l'avinguda de Cerdanyola.

D'aquesta manera, el consistori pretén informar sobre els avantatges d'adherir-se al servei d'arbitratge que ofereix la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC). Els comerciants, a més, rebran assessorament personalitzat, tríptics informatius i una carta del regidor de Comerç, Josep Romero.

Es tracta d'un servei gratuït, extrajudicial i voluntari que ajuda a resoldre conflictes de consum entre els ciutadans i les empreses, d'obligat compliment. Les resolucions dictades per l'òrgan arbitral de la JACC tenen el mateix valor que una sentència judicial.

Sant Cugat és, des de fa un any, seu de la JACC, després que l'Ajuntament signés un conveni amb l'Agència Catalana del Consum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.