S'intensifica la vigilància policial als eixos comercials per la campanya de Nadal


  • Comparteix:

Policia Local patrullant per l'eix comercial

Policia Local patrullant per l'eix comercial

Mossos d'Esquadra i Policia Local han posat en marxa l''Operació Grèvol' aquest cap de setmana. L'objectiu dels dos cossos policials és incrementar en un 50% la seva presència a la ciutat durant la campanya de Nadal i donar més seguretat a les botigues i també als ciutadans. Les zones on s'intensificaran les patrulles són l'eix comercial, el centre comercial i els comerços de Valldoreix i els districtes.

La campanya de Nadal és una de les èpoques de l'any en què augmenta l'activitat comercial. És per aquest motiu que des de Policia Local i Mossos d'Esquadra es posa en marxa un dispositiu especial, conegut com a 'Operació Grèvol', per garantir nivells més alts de seguretat per als botiguers i els ciutadans.

Enguany, el dispositiu, que no compta amb parelles mixtes de cossos de seguretat com altres anys, s'ha posat en marxa aquest cap de setmana i s'allargarà fins després de les rebaixes de gener. Durant aquest període, s'incrementaran els efectius en un 50%. El sergent de la Policia Local, Francisco Garrido, explica quines seran les zones on creixeran especialment el nombre de patrulles. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Francisco Garrido

Al centre comercial i a l'eix comercial, des de l'estació fins a l'avinguda de Cerdanyola. Sense oblidar la perifèria.


Alguns dels consells per evitar furts durant aquestes èpoques són no acumular diners a les caixes enregistradores, fer ingressos periòdics a bancs i caixes i limitar l'accés als establiments. També es recomana estar molt atents als moviments dels clients a l'interior de la botiga i trucar al 112 o a la Policia Local si es detecta alguna cosa fora de l'habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.