El documental 'Interferències' es prorroga als cinemes


Temes relacionats

L'Observatori en el deute estrena avui un documental (18/nov/11)


  • Comparteix:

Una imatge de la pel·lícula

Una imatge de la pel·lícula

El documental 'Interferències', produït per l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la Fundació Quepo, es prorroga als cinemes Girona i Alexandra de Barcelona. El film, que reflecteix l'origen, les responsabilitats i alternatives de la crisi global, és una serie de sis capítols que s'estrenen periòdicament a Internet. El primer capítol es va estrenar la setmana passada i des d'aquest dijous ja es pot veure el segon. Als cinemes Girona, la pel·lícula estarà en cartellera fins diumenge; en canvi, al cinema Alexandra es podrà veure fins dijous vinent.

L'economista santcugatenc i membre de l'Observatori del Deute en la Globalització Dani Gómez ha explicat l'objectiu d'aquest film.

Dani Gómez

És un projecte que té voluntat de conscienciar, de fer pedagogia i també de proposar alternatives.


L'Ajuntament, entre d'altres institucions públiques, ha participat en aquest projecte com un dels inclosos en l'1% destinat a iniciatives solidàries. Està previst que el documental es pugui veure a Sant Cugat properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.