La Federació de Comerciants sorteja vals de 1.000 euros per gastar-los en una hora


  • Comparteix:

Els guanyadors del concurs hauran de gastar-se 1000 euros en una hora. / Font: Federació de Comerciants

Els guanyadors del concurs hauran de gastar-se 1000 euros en una hora. / Font: Federació de Comerciants

Aquest divendres comença la campanya 'A 5.000 per hora', una iniciativa de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat que sorteja cinc premis de 1.000 euros per gastar als comerços locals en un temps màxim d'una hora. Els cinc premiats hauran de visitar un mínim de 10 botigues amb un import màxim de compra a cada establiment de 100 euros. Per entrar al sorteig només cal omplir una de les butlletes que es facilitaran, fins el primer dijous de gener, als diferents establiments associats a la federació. El nom dels guanyadors es farà públic el segon divendres de gener.

Gastar-se 1.000 euros en una hora, amb un màxim de 100 euros per establiment, és el repte que hauran d'assolir els cinc premiats del sorteig 'A 5.000 per hora', que organitza la Federació d'Associacions de Comerciants en motiu de la campanya de Nadal.

La iniciativa, que engega motors aquest divendres i fins el primer dijous de gener, pretén impulsar el comerç local i incentivar el consum a la ciutat. Així ho ha explicat la presidenta de la federació, Maite Pérez, en declaracions a Cugat.cat.

Maite Pérez

Sempre busquem iniciatives per incentivar el comerç i creiem que és un bon reclam que cada consumidor pugui optar a una butlleta.




El segon divendres de gener es faran públics els noms dels cinc guanyadors, que hauran de fer les seves compres la tarda del tercer dissabte de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.