Mode de Preview Global amb data de : on

Desallotjada l'antiga seu de Caixa Terrassa okupada a la Floresta


Temes relacionats

Una cinquantena de persones okupen l'antiga oficina de Caixa Terrassa a la Floresta (19/nov/11)


  • Comparteix:

Plaça de Miquel Ros a la Floresta

Plaça de Miquel Ros a la Floresta

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquesta matinada l'antiga seu de Caixa Terrassa a la plaça Miquel Ros, a la Floresta, okupada des de mitjans de novembre. El moviment dels 'indignats' de la zona s'havia fet seu el local com a espai social per al barri.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, les dotacions dels Mossos han arribat a tres quarts de set a la seu de la caixa i han començat l'operació per recuperar l'espai quan passava un quart d'hora de les vuit. L'actuació de la policia és fruit d'una ordre judicial.

En el moment d'entrar a l'espai, no hi havia cap membre del moviment dels indignats a l'interior de la seu. Diversos operaris han tapiat el local per evitar que es torni a okupar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

una pena, dilluns hi vaig ser a una reunió de la comissió de transports de l'escola de La Floresta i resulta esperançador que la gent es posi d'acord per donar valor social a espais sense utilització, seguirà buit quan calen espais socials a la nostra ciutat, i em pregunto qui haurà denunciat l'okupació. Unnim?

Xavier Boix Roca. Enviat el 4/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.