Sant Cugat serà la seu del 4t Congrés de la Bicicleta


Temes relacionats

Sant Cugat es perfila com a seu del Congrés de la Bicicleta l'any vinent (14/des/11)

La Unió Ciclista Sant Cugat centrarà el 2012 a millorar la gestió interna (13/des/11)


  • Comparteix:

El congrés se celebrarà al juny

El congrés se celebrarà al juny

Sant Cugat acollirà la quarta edició del Congrés de la Bicicleta durant la primera quinzena de juny. La iniciativa, de caràcter bianual, està organitzada per la Fundació ECA Bureau Veritas i en l'exposició d'enguany es destacarà la importància de la bicicleta com un sector econòmic en expansió.

L'acte presentarà la bicicleta com un transport sostenible i alternatiu en temps de crisi i de contaminació acústica urbana. Aquesta és la clau que explica que la gent opti per agafar aquest vehicle per davant d'altres, fet que explica que el seu valor com a sector econòmic hagi augmentat en els últims anys.

Altres qüestions que abordarà la reunió són mesures per fomentar l'ús de la bicicleta en altres ciutats i algunes propostes per augmentar l'eficiència del codi de circulació en relació amb els ciclistes.

El secretari tècnic de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta i coordinador del congrés, Xavier Corominas, ha explicat per què s'ha escollit Sant Cugat com a seu d'aquesta edició.

Xavier Corominas

La ciutat està molt interessada en el tema de la mobilitat sostenible.




Corominas ha posat la ciutat com un bon exemple d'aposta pel transport alternatiu. El Congrés de la Bicicleta se celebrarà a Sant Cugat durant la primera quinzena de juny però les dates concretes encara estan per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.